Your Cart


22 - 23 ΙΟΥΝΙΟΥ + 21 ΙΟΥΛΙΟΥ:

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Τι θα έλεγες αν ήξερες ότι υπάρχει μια πανίσχυρη, φυσική μέθοδος που σου επιτρέπει να απαλλαγείς από το στρες μέσα σε 3’ μόλις λεπτά, να βελτιώσεις την υγεία σου και να απελευθερωθείς από ανεπιθύμητες σκέψεις, συμπεριφορές και συναισθήματα?

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και λέγεται:

EFT - Emotional Freedom Technique

Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης

Η Ενεργειακή Ψυχολογία & το EFT είναι για Εσένα 

  • αν θέλεις πρακτικές μεθόδους για να μπορείς να αντιμετωπίζεις εύκολα και άμεσα το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις, τα μπλοκαρισμένα τα συναισθήματα και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα στην ζωή σου
  • αν νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις την μεγάλη αλλαγή προς τα όνειρα και τις αξίες σου
  • αν επιθυμείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή και τους δικούς σου ανθρώπους
  • και φυσικά αν ενδιαφέρεσαι να το ασκήσεις επαγγελματικά και να το προσθέσεις στα εργαλεία της δουλειάς σου

( Ενδείκνυται τόσο για προσωπική χρήση όσο και για επαγγελματική. Προτείνεται επίσης σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλους ψυχικής υγείας, εναλλακτικούς θεραπευτές κάθε είδους, δασκάλους γιόγκα και βέβαια σε οποιονδήποτε νοιάζεται να το ασκήσει ως λειτούργημα βοηθώντας τους συνανθρώπους του )

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ TO EFT:

ΤΟΝΥ ΡΟΜΠΙΝΣ

ΛΟΥΙΖ ΧΕΥ- ΓΟΥΕΗΝ ΝΤΙΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

μιλούν για το EFT

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣΗΣ

Επιστήμονες μιλούν για τα "Θαύματα" της τεχνικής!! Όταν η Επιστήμη και η Ενεργειακή Ψυχολογία συνεργάζονται τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!

Η ΛΟΥΙΖ ΧΕΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕ EFT !!!

Η εκπληκτική Λουίζ Χέυ εξηγεί ότι είναι μεγάλη ευλογία ακόμα και στα 85 σου να είσαι σε θέση να απελευθερωθείς από τραυματικές καταστάσεις!

Τι είναι η Ενεργειακή Ψυχολογία?

Η Ενεργειακή Ψυχολογία ενσωματώνει αρχαίες θεραπευτικές πρακτικές της Ανατολής μαζί με την Δυτική Ψυχολογία και προσφέρει ένα σύνολο από απλές μεθόδους και δεξιότητες για την μετατόπιση των εγκεφαλικών μοτίβων που οδηγούν σε ανεπιθύμητες σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές.

Κορωνίδα όλων αυτών είναι το EFT το οποίο και θα διδαχτούμε κατά κόρον όπως επίσης και άλλες τεχνικές που συμπληρώνουν και πλαισώνουν την αυτό-εξέλιξη μας.

Τι παραπάνω προσφέρει η Ενεργειακή Ψυχολογία από την Κλασική?

Η κάθε θεραπευτική μέθοδος έχει την θέση της και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η διαφοροποίηση εδώ είναι ότι μας δίνεται η δυνατότητα να εργαστούμε πιο άμεσα με ένα πρόβλημα, με οτιδήποτε θέλουμε να εξαλείψουμε ή να ανακτήσουμε, διότι τα πάντα εκδηλώνονται πρώτα στο ενεργειακό μας πεδίο και έπειτα στο ψυχικό και στο φυσικό.

Ενεργειακό πεδίο + Συναισθηματικό/Νοητικό + Φυσικό Σώμα

Οτιδήποτε επηρεάσουμε από τα αυτά, αλλάζει και τα υπόλοιπα. Κάθε αλλαγή στο ενεργειακό μας σώμα επηρεάζει ΑΜΕΣΑ τα υπόλοιπα και γίνεται πολύ πιο εύκολα με αυτές τις μεθόδους.

Επιπλέον η Ενεργειακή Ψυχολογία διαθέτει:

  • τεχνικές που παρακάμπτουν τις εσωτερικές αντιστάσεις ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε
  • τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα υποσυνείδητα προγράμματα
  • και βέβαια να τα θεραπεύσουμε!

ΥΓ: Αυτές οι μέθοδοι δεν βασίζονται απλά σε πνευματικές ή ενεργειακές μεθόδους, αλλά στη μετατόπιση των εσωτερικών καταστάσεων στο σώμα μας. Μπορούν να επιφέρουν εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται και μετακινούνται στον κόσμο.

Τι είναι το EFT?

Το EFT- Emotional Freedom Techniques ( Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης )

είναι ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία της Ενεργειακής Ψυχολογίας και συμβάλει τόσο στην βελτίωσης της δικής μας ζωής, καθώς και όσων έρχονται σε επαφή μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης και πραγματοποίησης των επιθυμιών μας, μέσω της απελευθέρωσης του εσωτερικού μας φορτίου συναισθημάτων και πεποιθήσεων.

Ας μην ξεχνάμε ότι και το θαύμα είναι μια πεποίθηση! Αν αλλάξουμε πιστεύω και πεποιθήσεις, τότε το θαύμα… μπορεί να γίνει η ίδια η ζωή μας!


Μέσω του E.F.T. θα διδαχτούμε τρόπους ώστε να υπερβαίνουμε τους περιορισμούς του Ανθρώπινου Εαυτού, να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας και να επιτυγχάνουμε υλοποίηση στόχων και αναβάθμιση της ζωής μας.

Επίσης θα μάθουμε πώς μπορούμε να ξεπερνάμε το στρες και τις αγχωτικές καταστάσεις, που προκαλούν ασθένειες και αδυναμίες.

Με την τεχνική του E.F.T. θα μάθουμε πώς να αποδεσμευόμαστε από περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε «υιοθετήσει» είτε από δικές μας εμπειρίες, είτε μαζεύοντας τα «σκουπίδια» των άλλων και οι οποίες αποτελούν το σημαντικότερο εμπόδιο για την επιτυχίας μας, περιορίζουν τη ζωή μας, μπλοκάρουν τη ροή της αφθονίας, της ευημερίας και τελικά της υγείας μας. Οι περιοριστικές αυτές πεποιθήσεις στέλνουν «λανθασμένα» μηνύματα στο υποσυνείδητο και προσελκύουν το αντίθετο από αυτό που πραγμα-τικά επιθυμούμε.

Έχει ονομαστεί

Βελονισμός Χωρίς Βελόνες & Συναισθηματικός Βελονισμός

διότι αντλώντας από τις αρχαίες θεραπευτικές παραδόσεις, συνδυάζει ψυχολογικές τεχνικές με σημεία βελονισμού τα οποία στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο που αλλάζουν τις λειτουργικές αποκρίσεις.

Μας βοηθάει να απαλλαγούμε από δυσάρεστα συναισθήματα, να αποφορτιστούμε από ενοχλητικές εντάσεις, να αποβάλλουμε άγχος και στρες.

Είναι ένας άμεσος και αποτελεσματικός, ακίνδυνος  και ανώδυνος τρόπος, για τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας.

Με εξάσκηση και επιμονή τα αποτελέσματα μπορούν να φτάσουν 80-95% σε ποσοστό επιτυχίας.

 Συνδυάζεται με πολλές άλλες θεραπείες.


Πως λειτουργεί με το άγχος?

Το tapping σε σημεία βελονισμού μαζί με σχετικές τεχνικές, στέλνει σήματα στον εγκέφαλο που απενεργοποιούν την αγχώδη απόκριση της στιγμή και αλλάζουν γρήγορα τη χημεία του εγκεφάλου που διατήρησε αυτή την απόκριση.


Πώς λειτουργεί στον εγκέφαλο?

Λειτουργεί διεγείροντας ενεργειακά σημεία στην επιφάνεια του δέρματος τα οποία όταν συνδυάζονται με διάφορες ψυχολογικές διαδικασίες στέλνουν σήματα στον εγκέφαλο που μπορεί να επηρεάσουν χημικές ουσίες του στρες όπως είναι η κορτιζόλη, να απενεργοποιήσουν τη διέγερση του μεταιχμιακού συστήματος και να αλλάξουν γρήγορα τις νευρικές οδούς του εγκεφάλου.


Έχει αποδειχτεί ότι προάγει τη μέγιστη απόδοση, αλλάζει τα αυτοκαταστροφικά πρότυπα και προωθεί την υγεία και τον υγιή τρόπο ζωής.

Οι τεχνικές αυτές φαίνεται επίσης να μετατοπίζουν προς όφελος του ατόμου την κωδικοποίηση του εγκεφάλου πχ. σε έναν παράλογο θυμό, στην ζήλια, στην ενοχή, στην ντροπή, στην συνεχή θλίψη, στις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, σε φοβίες, στο χρόνιο πόνο και στο PTSD – μετα-τραυματικό στρες.

Οι διεθνείς ομάδες ανακούφισης το εφαρμόζουν μετά από πολέμους και εθνικές καταστροφές. 

Εφάρμοσαν το EFT σε βετεράνους του Αμερικάνικου στρατού που δεν μπορούσαν να βρουν ηρεμία με καμιά μέθοδο, για πολλά χρόνια μετά τον πόλεμο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω από το 85% των βετεράνων που συμμετείχαν, έχουν επιλύσει τα περισσότερα από τα συμπτώματα PTSD (αϋπνία, θυμό, θλίψη, υπερεπαγρύπνηση) .

Οι παρακολουθήσεις 3 και 6 μηνών επιβεβαιώνουν ότι τα οφέλη είναι διαρκή!!


EFT και Μαρτυρίες Βετεράνων:

Γι αυτό και το EFT δικαίως έχει χαρακτηριστεί

ως μια από τις πιο αποτελεσματικές νεότερες μεθόδους στην αντιμετώπιση του ανθρώπινου πόνου!!

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

©   Ιστορία του EFT

©   Τι είναι το EFT και πώς λειτουργεί

©   Μεσημβρινοί

©   Τι είναι τα Αρνητικά Συναισθήματα και από πού προέρχονται

©   Περιοριστικές Πεποιθήσεις

©   Πρωτόκολλο + Προχωρημένες Τεχνικές EFT

©   Έλεγχος Συναισθηματικής και Σωματικής Κατάστασης

©   Επιμονή και Σαφήνεια

©   Αποφόρτιση Αρνητικών Συναισθημάτων

©   Διαχείριση του Άγχους

©   Ψυχολογική Αντιστροφή

©   Φόβοι και Φοβίες

©   Ενοχές- Θυμός- Ντροπή- Απογοήτευση- Αδικία - Καμουφλαρισμένη Κακοποίηση

©   Πραγματοποίηση Στόχων

©   Βιωματική εξάσκηση

©   Κοινά Ωφελήματα

©   Κύρια Εμπόδια

©   Σωματικός Πόνος

©   Κυνήγι του Πόνου

©   Αντίσταση

©   Αυτοσαμποτάζ - Εξαρτήσεις

©   Εσωτερική Ειρήνη

Επίσης:

Έτοιμα πρωτόκολλα που μπορείς άμεσα να χρησιμοποιείς για:

Άγχος & Κρυμμένο Στρες

Αυτοπεποίθηση - Αυτοεκτίμηση

Ευμάρεια - Αφθονία

Άνοιγμα στην Αγάπη

Συναισθηματική Υπερφαγία

Απώλεια Βάρους

Και βέβαια πώς να φτιάχνεις εύκολα τα δικά σου, μοναδικά πρωτόκολλα!!

Ακόμα:

Υποπροσωπικότητες

Πηγές Δύναμης

Εσωτερικό Παιδί

Αγάπη του Εαυτού Πρακτικά

Πώς να βρίσκεις την ρίζα του προβλήματος για εσένα και τους άλλους

Πώς να βρίσκεις ποιο είναι το κρυμμένο συναίσθημα ή η περιοριστική πεποίθηση που σε εμποδίζει

Πίνακας Συναισθημάτων

Πίνακας Πεποιθήσεων

Συναισθηματική Κλίμακα Αξιολόγησης

Το Βιωματικό Εργαστήριο

της Ενεργειακής Ψυχολογίας περιλαμβάνει:

-        Καθημερινή υποστήριξη για έναν ολόκληρο μήνα

σε θεωρία και πράξη

-        12+ ώρες διαδικτυακής εκπαίδευσης και διαδραστικής ανταλλαγής

-        3 live on line συναντήσεις: Ένα Σαββατοκύριακο εντατικής εκπαίδευσης με θεωρία, πρακτική, τεχνικές + 1 ακόμα συνάντηση σε έναν μήνα για επιπλέον διευκρινήσεις, απορίες και διερεύνηση της έκβασης των μελών της ομάδας μας.

Θα υπάρχουν τα πάντα βιντεοσκοπημένα για όποιον χάσει κάποια συνάντηση.

Καθώς και επιπλέον Οπτικοακουστικό Υλικό για καθημερινές χρήσεις με Πρωτόκολλα

-        Εγχειρίδιο μελέτης

-        Απεριόριστη πρόσβαση στα μαθήματα ώστε να μην έχεις κανένα κενό και να τα φρεσκάρεις όποτε θέλεις

-        Κλειστή ομάδα στο fb μόνο για τους συμμετέχοντες με καθημερινή επαφή και υποστήριξη, απορίες, διευκρινήσεις, μοίρασμα εμπειριών, προτάσεις, έμπνευση, παρακίνηση. Μια ομάδα με κοινή πρόθεση και μοίρασμα ενδυναμώνει το αποτέλεσμα. Είναι όμορφο να μην νιώθει κανείς μόνος !!


  • Αν ψυχανεμίζεσαι ότι μέσα σου υπάρχουν συχνά καταπιεσμένα συναισθήματα που δημιουργούν και επαναλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις...
  • Αν έχεις καταλάβει πως για κάθε τι που αγωνίζεσαι και ταλαιπωρείσαι υπάρχουν κρυμμένες πεποιθήσεις που το συντηρούν...
  • Αν έχεις αντιληφθεί πως η σημαντικότερη πηγή κάθε ασθένειας, εσωτερικής διαμάχης και δυσάρεστης κατάστασης είναι η πίεση και το στρες...

Τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις πίστα!!!

Και είναι απόλυτα εφικτό!

Ζήσε μια αξέχαστη απελευθερωτική εμπειρία μαζί μας!!

Σε περιμένουμε στην υπέροχη θαυματο-παρέα/οικογένεια μας,

με πολύ αγάπη!!


Ημερομηνίες & Ώρες Σεμιναρίου:

Σάββατο & Κυριακή 22 - 23 Ιουνίου 2024:

10:00 - 15:00

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024:

10:00 - 12:00

(Δεν υπάρχει πρόβλημα αν χάσετε οποιαδήποτε συνάντηση διότι το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα αποσταλούν τα πάντα σε όλους τους συμμετέχοντες)


Τόπος Διεξαγωγής:

ONLINE ΖΟΟΜ

Τιμή Συμμετοχής / Επένδυσης:

Προσφορά έως και την διεξαγωγή του σεμιναρίου:

299 ευρώ !!

Μετά θα διατίθεται βιντεοσκοπημένο και η τιμή θα είναι 399 ευρώ


Είπαν για την Λιάνα

Μάστερ Παναγιώτης ΣέντερηςΛογαριασμός Κατάθεσης - Τελειώνη Στυλιανή:

Πειραιώς

GR8201713370006337166770609

Επίσης μπορείς να κάνεις την κατάθεση κατευθείαν πατώντας Εδώ


Παρακαλώ μην ξεχάσεις να βάλεις το όνομα σου στην κατάθεση

1) ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ

2) ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ MAIL:

lianatelion@yahoo.gr

ενημερώνοντας για την κατάθεση.

Κατόπιν θα λάβεις την απόδειξη σου και οδηγίες για το σεμινάριο.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε !!!!

Για οποιαδήποτε απορία ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε:

lianatelion@yahoo.gr

6939287460

Τι είπαν για το EFT

Artboard 1

" Αγωνιζόμουν χρόνια με τη συνήθεια να τρώω τα νύχια μου κάτι που με έκανε να νιώθω τρομερά άσκημα. Μετά από μια φίλη που μου πρότεινε το EFT σεμινάριο της Λιάνας αποφάσισα να το δοκιμάσω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά έχω σταματήσει τελείως να τρώω τα νύχια μου και νιώθω πιο ήρεμη από ποτέ. Είχα και κρίσεις πανικού οι οποίες σταμάτησαν. Η Λιάνα έχει μια απίστευτη ικανότητα να εξηγεί περίπλοκες έννοιες με απλό και κατανοητό τρόπο. Ευχαριστώ Λιάνα. "


-- Λένα Κακουλίδου

Artboard 1

" Είναι πραγματικά μια εξαιρετική δασκάλα και θεραπεύτρια. Η εμπειρία ήταν απίστευτη. Η Λιάνα έχει έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις άνετα και αποδεκτός. Μέσα από τις συνεδρίες έμαθα να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Ήμουν πάντα γεμάτος άγχος και αρνητικές σκέψεις. Η Λιάνα με καθοδήγησε με τόση ευαισθησία και επαγγελματισμό που κατάφερα να βρω την εσωτερική μου ηρεμία. Ευχαριστώ, Λιάνα, για την υποστήριξη και την καθοδήγηση ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. "


-- Μανώλης Ανδρουλάκης

Artboard 1

" Αρχικά ήμουν σκεπτική σχετικά με το EFT αλλά αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Η εκπαίδευση της Λιάνας είναι απλή και πρακτική και τα αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω βαθιά ριζωμένα τραύματα και να τονώσω την αυτοεκτίμηση μου. Ξεπέρασα και έναν μεγάλο φόβο που είχα από παιδί. Η Λιάνα είναι απίστευτα προσιτή και νοιάζεται πραγματικά για την πρόοδό σου. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ! "


-- Μένια Λουλούρη

Η Λιάνα Τελειώνη

εκπαιδεύτηκε στο EFT Master το 2010 όπου άρχισε να το ασκεί και κατόπιν να το διδάσκει. Είναι ολιστική σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ευεξίας, συγγραφέας, Reiki Master Teacher

Mindfulness & Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, αρωματοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης. Δασκάλα γιόγκα, Samanic Medicine Wheel.

Πιστοποιημένη σύμβουλος διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας.


Απόφοιτος προγραμμάτων Ψυχολογίας, Θεραπεία μέσω Τέχνης, Συναισθηματική Νοημοσύνη- Θετική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 


Από το 2008 διοργανώνει σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια και έχει μυήσει εκατοντάδες ανθρώπους στην αφύπνιση της θεραπευτικής τους ενέργειας.


Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

« ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ » εκδόσεις Κέδρος

« ΡΕΙΚΙ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ » βιβλίο με CD διαλογισμού, εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής 

« Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» Βιβλίο με CD 3ων διαλογισμών, εκδ. Αλφάβητο Ζωής (τα υπόλοιπα 6 CD'S της σειράς είναι στην παρακάτω κασετίνα)

« Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ 18 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΕ 6 CD’S» Κασετίνα με CD’ S διαλογισμών εκδ. Αλφάβητο Ζωής

«Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ» Βιβλίο μαζί με Κάρτες Αυτογνωσίας εκδ. Αλφάβητο Ζωής

«ΓΑΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» βιβλίο με CD διαλογισμών, εκδ. ΑλφάβητοΖωής

" ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ"

"ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ - ΕΥ ΖΗΝ"


Επικοινωνία:

lianatelion@yahoo.gr

Τηλ. 6939287460